Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1,5 склянки борошна

Популярні новини зараз

Заборони Великодня-2025: як не порушити святість свята 20 квітня

Повістки посиплються прямо в SMS: звідки українцям чекати несподіванок окрім ТЦК

В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно

Старі квартири обкладають податком: українці скоро отримають листи

Показати ще

1 яйце

500 г вишні (замороженої)

1 г солі

5 ст. л. цукру

½ склянки води

Приготування:

1. Якщо вишні з кісточками, то розморожуємо і витягуємо їх. Даємо вишням стекти щоб було мінімум соку.

2. Для тіста просіваємо борошно в миску, в центрі робимо невелику воронку, в неї розбиваємо яйце і заливаємо воду. Змішуємо до однорідної маси. Відкладаємо тісто на 20 хвилин.

3. Тим часом змішуємо вишні з цукром. Тісто розділяємо на кілька частин, робимо з них ковбаски і ріжемо на шматочки. Шматочки розкочуємо качалкою до кружечків діаметром 5-6 см.

4. Варимо вареники в киплячій воді 4-5 хвилин. Подаємо з медом або сметаною.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гарячого шоколаду з ваніллю.