Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 55 хвилин
Порції: 5
Інгредієнти:
1 кг курки
Пенсіонерів обкладуть податками: у кого держава забиратиме частину виплат
Гороскоп на сьогодні, 18 квітня: п'ятниця змінить плани – фінансові втрати та несподіваний шанс
"Навіщо вчитись, якщо завтра мобілізують": молодь масово ігнорує вступ до вишів
Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення
400 г консервованого зеленого горошку
3 морквини
1 банка сметани
2 лаврових листа
Приготування:
1. Курку ріжемо на порційні шматки, солимо і обсмажуємо на олії без запаху.
2. 2-3 середні морквини натираємо на крупній тертці і припускаємо в маслі, де смажили курку.
3. Перекладаємо все в каструлю. Додаємо зелений горошок, склянку сметани, лавровий лист. Солимо за смаком.
4. Розігріваємо духовку і тушкуємо протягом 16-20 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт різотто з курячою грудкою.