Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 55 хвилин

Порції: 5

Інгредієнти:

1 кг курки

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив про нові тарифи з 1 січня: за що доведеться платити

ПриватБанк змінив ліміти на видачу готівки: яку суму можна зняти

Обмеження карткових переказів: які ліміти встановлять з нового року

Нові правила переказів: які гроші заборонять переказувати

Показати ще

400 г консервованого зеленого горошку

3 морквини

1 банка сметани

2 лаврових листа

Приготування:

1. Курку ріжемо на порційні шматки, солимо і обсмажуємо на олії без запаху.

2. 2-3 середні морквини натираємо на крупній тертці і припускаємо в маслі, де смажили курку.

3. Перекладаємо все в каструлю. Додаємо зелений горошок, склянку сметани, лавровий лист. Солимо за смаком.

4. Розігріваємо духовку і тушкуємо протягом 16-20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт різотто з курячою грудкою.