Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 55 хвилин

Порції: 5

Інгредієнти:

1 кг курки

Популярні новини зараз

Українцям необхідно встановити прилад за 23 тис. грн: у "Нафтогазі" терміново звернулися до споживачів

"Зупинить жінка": екстрасенс побачила завершення війни в Україні

Українцям будуть виплачувати дві пенсії одночасно: хто отримає більше грошей

Двом категоріям українців не перерахують пенсію: хто та чому залишиться без надбавки

Показати ще

400 г консервованого зеленого горошку

3 морквини

1 банка сметани

2 лаврових листа

Приготування:

1. Курку ріжемо на порційні шматки, солимо і обсмажуємо на олії без запаху.

2. 2-3 середні морквини натираємо на крупній тертці і припускаємо в маслі, де смажили курку.

3. Перекладаємо все в каструлю. Додаємо зелений горошок, склянку сметани, лавровий лист. Солимо за смаком.

4. Розігріваємо духовку і тушкуємо протягом 16-20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт різотто з курячою грудкою.