Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
120 г рису
Популярні новини зараз
Показати ще
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
1 головка цибулі
1 зубчик часнику
500 г курячого філе
70 мл білого сухого вина
40 г сиру пармезан
шафран на кінчику ножа
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. В 50 мл окропу розводимо щіпку шафрану. Дрібно нарізаємо цибулю і часник.
2. Обсмажуємо цибулю, часник, куряче філе на антипригарній сковороді без масла. Всипаємо рис, додаємо вино і выпарюємо приблизно 2-3 хвилини.
3. Вливаємо настій шафрану і варимо, постійно помішуючи. Доливаємо воду по мірі випаровування.
4. Всього готуємо рис 17 хвилин. На 15 хвилині приправляємо за смаком, додаємо тертий пармезан, перемішуємо й подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шарувань з сиром і бананом.