Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
100 г печериць
Гороскоп на сьогодні, 19 квітня: субота непередбачуваних змін і несподіваних зустрічей
В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно
Українцям перерахували субсидії: як дізнатись новий розмір виплат
Чоловіки можуть втратити бронювання: кому варто готуватись до мобілізації
2 головки цибулі
1 ч. л. борошна
2 ст. л. вершкового масла
50 мл вершків
50 г твердого сиру
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Подрібнюємо цибулю і гриби, обсмажуємо їх з сіллю і перцем на вершковому маслі. Додаємо борошно і перемішуємо.
2. Розкладаємо грибну суміш по формочках, заливаємо вершками і посипаємо тертим сиром.
3. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо жюльєн 20-25 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ідеального шоколадного пудингу.