Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

100 г печериць

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні, 19 квітня: субота непередбачуваних змін і несподіваних зустрічей

В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно

Українцям перерахували субсидії: як дізнатись новий розмір виплат

Чоловіки можуть втратити бронювання: кому варто готуватись до мобілізації

Показати ще

2 головки цибулі

1 ч. л. борошна

2 ст. л. вершкового масла

50 мл вершків

50 г твердого сиру

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Подрібнюємо цибулю і гриби, обсмажуємо їх з сіллю і перцем на вершковому маслі. Додаємо борошно і перемішуємо.

2. Розкладаємо грибну суміш по формочках, заливаємо вершками і посипаємо тертим сиром.

3. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо жюльєн 20-25 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ідеального шоколадного пудингу.