Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
100 г печериць
Українцям необхідно встановити прилад за 23 тис. грн: у "Нафтогазі" терміново звернулися до споживачів
Податкова буде безсильна: за які перекази не потрібно сплачувати податки - легальні лазівки
Можуть мобілізувати з інвалідністю: коли ТЦК не зробить вийнятків
Хворі стають здоровими: українцям масово анулюють діагнози - ВЛК закінчується повістками
2 головки цибулі
1 ч. л. борошна
2 ст. л. вершкового масла
50 мл вершків
50 г твердого сиру
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Подрібнюємо цибулю і гриби, обсмажуємо їх з сіллю і перцем на вершковому маслі. Додаємо борошно і перемішуємо.
2. Розкладаємо грибну суміш по формочках, заливаємо вершками і посипаємо тертим сиром.
3. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо жюльєн 20-25 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ідеального шоколадного пудингу.