Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 6
Інгредієнти:
300 г білокачанної капусти
Мобілізація пенсіонерів: до війська хочуть залучати чоловіків віком від 60 років
Гороскоп на сьогодні, 7 червня: спокуси тельців, сварки терезів і плани водоліїв
Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті
Моментально та без попередження: що загрожує абонентам Vodafone
2 баклажана
2 головки цибулі
1 морква
4 помідора
4 картоплі
300 г курячої печінки
сіль і перець за смаком
2 лаврових листа
2 солодких перця
2 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Овочі нарізаємо і складаємо в казан. Нарізаємо капусту. Нагріваємо масло в казані. Викладаємо туди капусту. Приправляємо до смаку, перемішуємо і накриваємо кришкою.
2. Очищаємо від шкірки баклажани, ріжемо, кладемо в казан і перемішуємо.
3. Те ж робимо і з цибулею, перцями, морквою і помідорами. Останніми кладемо картоплю і печінку. Приправляємо, додаємо лавровий лист. Перемішуємо.
4. Тушкуємо рагу до готовності картоплі.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт біфштекса з відвареного м'яса з цибулею.