Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
850 г телятини
Російський терор ракетами та дронами: українців попередили про важку осінь та зиму
Польща штрафуватиме українців за дітей
Ціни на газ зростуть: причини підвищення
"Ощадбанк" попередив про масштабне нововведення
80 г сиру
1 яйце
40 г цукру
50 г вершкового масла
60 г лимона
25 г зелені
сіль за смаком
Приготування:
1. Збиваємо яйце. Окремо змішуємо тертий сир і цукор. Підготовлені відбивні змочуємо в яйці, а потім паніруємо в сирі. Обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки.
2. Подаємо відбивні гарячими, збризкуючи лимонним соком. Як гарнір відмінно підійде картопля або макарони.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт морквяного кексу на швидку руку.