Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

850 г телятини

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

80 г сиру

1 яйце

40 г цукру

50 г вершкового масла

60 г лимона

25 г зелені

сіль за смаком

Приготування:

1. Збиваємо яйце. Окремо змішуємо тертий сир і цукор. Підготовлені відбивні змочуємо в яйці, а потім паніруємо в сирі. Обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки.

2. Подаємо відбивні гарячими, збризкуючи лимонним соком. Як гарнір відмінно підійде картопля або макарони.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт морквяного кексу на швидку руку.