Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

850 г телятини

Популярні новини зараз

На Україну чекає несподіваний сценарій: експерт розповів, як може завершитися війна

До 20 години на добу без електрики: у Раді дали тривожний прогноз щодо відключень світла

ПриватБанк попередив про нові тарифи з 1 січня: за що доведеться платити

Обмеження карткових переказів: які ліміти встановлять з нового року

Показати ще

80 г сиру

1 яйце

40 г цукру

50 г вершкового масла

60 г лимона

25 г зелені

сіль за смаком

Приготування:

1. Збиваємо яйце. Окремо змішуємо тертий сир і цукор. Підготовлені відбивні змочуємо в яйці, а потім паніруємо в сирі. Обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки.

2. Подаємо відбивні гарячими, збризкуючи лимонним соком. Як гарнір відмінно підійде картопля або макарони.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт морквяного кексу на швидку руку.