Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 6
Інгредієнти:
4 склянки гречаного борошна
Популярні новини зараз
Показати ще
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
4,5 склянки молока
25 г свіжих дріжджів
сіль за смаком
Приготування:
1. Вливаємо в каструлю 1/2 склянки теплого молока і додаємо в нього дріжджі. Після додаємо ще 1/2 склянки молока.
2. Безперервно помішуючи повільно додаємо в каструлю борошно.
3. Гарненько розмішуємо тісто. Накриваємо каструлю і ставимо в тепле місце.
4. Коли тісто підійде, додаємо решту борошна, молоко, сіль. Гарненько перемішуємо і знову ставимо в тепле місце.
5. Тепер починаємо випікати млинці. Ложкою зачерпуємо тісто, але робимо це обережно. Обсмажуємо на розігрітій з маслом сковороді.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирного соусу з кмином.