Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 6
Інгредієнти:
4 склянки гречаного борошна
Популярні новини зараз
Показати ще
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
4,5 склянки молока
25 г свіжих дріжджів
сіль за смаком
Приготування:
1. Вливаємо в каструлю 1/2 склянки теплого молока і додаємо в нього дріжджі. Після додаємо ще 1/2 склянки молока.
2. Безперервно помішуючи повільно додаємо в каструлю борошно.
3. Гарненько розмішуємо тісто. Накриваємо каструлю і ставимо в тепле місце.
4. Коли тісто підійде, додаємо решту борошна, молоко, сіль. Гарненько перемішуємо і знову ставимо в тепле місце.
5. Тепер починаємо випікати млинці. Ложкою зачерпуємо тісто, але робимо це обережно. Обсмажуємо на розігрітій з маслом сковороді.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирного соусу з кмином.