Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 6
Інгредієнти:
4 склянки гречаного борошна
Повісток можна не боятися: низку українців звільнять у липні від мобілізації – кому пощастить
ТЦК оновили списки: кого з чоловіків не чіпатимуть до кінця літа
Вже на олівці ТЦК: тисячі чоловіків попередили про шалені штрафи – треба встигнути до 31 липня
На блокпостах у водіїв почнуть вилучати права: кого каратимуть
4,5 склянки молока
25 г свіжих дріжджів
сіль за смаком
Приготування:
1. Вливаємо в каструлю 1/2 склянки теплого молока і додаємо в нього дріжджі. Після додаємо ще 1/2 склянки молока.
2. Безперервно помішуючи повільно додаємо в каструлю борошно.
3. Гарненько розмішуємо тісто. Накриваємо каструлю і ставимо в тепле місце.
4. Коли тісто підійде, додаємо решту борошна, молоко, сіль. Гарненько перемішуємо і знову ставимо в тепле місце.
5. Тепер починаємо випікати млинці. Ложкою зачерпуємо тісто, але робимо це обережно. Обсмажуємо на розігрітій з маслом сковороді.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирного соусу з кмином.