Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 10 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

100 г цукру

Популярні новини зараз

Влаштувався на роботу — забудь про ТЦК: юрист роз’яснив несподівану норму для призовників

Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч

Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті

Хворі стають здоровими: українцям масово анулюють діагнози - ВЛК закінчується повістками

Показати ще

2 яйця

100 г борошна

2 ч. л. розпушувача

70 мл рослинного масла

4 морквини

20 г вершкового масла

20 г цукрової пудри

Приготування:

1. Натираємо моркву.

2. Змішуємо яйця, цукор, борошно і розпушувач.

3. Додаємо в тісто моркву і рослинне масло. Ретельно все перемішуємо.

4. Готове тісто виливаємо у форму, попередньо змащену маслом.

5. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Випікаємо кекс близько 40-50 хвилин. При подачі посипаємо цукровою пудрою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картопляного пюре по-мексиканськи.