підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

150 г м'яса

Популярні новини зараз

Силове затримання та "бусифікація": що категорично не можуть робити ТЦК

Як працюватимуть "мобільні ТЦК": не автобуси з повістками, а нова тактика мобілізації

Пенсіонерам виплатять разову допомогу: хто додатково отримає від 450 гривень

Орхідеї будуть чудово квітнути все літо, якщо правильно їх поливати: все необхідне є на кожній кухні

Показати ще

25 г вершкового масла

50 г цибулі

Приготування:

1. Очищаємо від сухожиль м'ясо, відбиваємо і надаємо йому форму млинця. Змащуємо маслом дно каструлі, кладемо м'ясо, до половини заливаємо його водою, закриваємо кришкою і кип'ятимо протягом 5-7 хвилин. Потім виймаємо й даємо йому обсохнути. Обсмажуємо на олії з обох сторін.

2. Цибулю нарізаємо кружечками, розбираємо на кільця, варимо у воді до напівготовності, відкидаємо на сито і даємо обсохнути, а потім обсмажуємо.

3. Далі посипаємо біфштекс смаженою цибулею і подаємо з гарніром на ваш смак.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ідеального шоколадного пудингу.