підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

150 г м'яса

Популярні новини зараз

Мобілізація пенсіонерів: до війська хочуть залучати чоловіків віком від 60 років

Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи

Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч

Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті

Показати ще

25 г вершкового масла

50 г цибулі

Приготування:

1. Очищаємо від сухожиль м'ясо, відбиваємо і надаємо йому форму млинця. Змащуємо маслом дно каструлі, кладемо м'ясо, до половини заливаємо його водою, закриваємо кришкою і кип'ятимо протягом 5-7 хвилин. Потім виймаємо й даємо йому обсохнути. Обсмажуємо на олії з обох сторін.

2. Цибулю нарізаємо кружечками, розбираємо на кільця, варимо у воді до напівготовності, відкидаємо на сито і даємо обсохнути, а потім обсмажуємо.

3. Далі посипаємо біфштекс смаженою цибулею і подаємо з гарніром на ваш смак.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ідеального шоколадного пудингу.