підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
150 г м'яса
Слідом за Одесою: експерт назвав наступне місто, якому загрожує блекаут
В Україні готують нові правила мобілізації з 1 січня: все робитимуть автоматично
Соцвиплати перетворяться на борг: кого змусять повернути гроші
ПФУ спише частину коштів: у пенсіонерів заберуть 30% виплати
25 г вершкового масла
50 г цибулі
Приготування:
1. Очищаємо від сухожиль м'ясо, відбиваємо і надаємо йому форму млинця. Змащуємо маслом дно каструлі, кладемо м'ясо, до половини заливаємо його водою, закриваємо кришкою і кип'ятимо протягом 5-7 хвилин. Потім виймаємо й даємо йому обсохнути. Обсмажуємо на олії з обох сторін.
2. Цибулю нарізаємо кружечками, розбираємо на кільця, варимо у воді до напівготовності, відкидаємо на сито і даємо обсохнути, а потім обсмажуємо.
3. Далі посипаємо біфштекс смаженою цибулею і подаємо з гарніром на ваш смак.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ідеального шоколадного пудингу.