підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
150 г м'яса
Мобілізація пенсіонерів: до війська хочуть залучати чоловіків віком від 60 років
Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи
Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч
Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті
25 г вершкового масла
50 г цибулі
Приготування:
1. Очищаємо від сухожиль м'ясо, відбиваємо і надаємо йому форму млинця. Змащуємо маслом дно каструлі, кладемо м'ясо, до половини заливаємо його водою, закриваємо кришкою і кип'ятимо протягом 5-7 хвилин. Потім виймаємо й даємо йому обсохнути. Обсмажуємо на олії з обох сторін.
2. Цибулю нарізаємо кружечками, розбираємо на кільця, варимо у воді до напівготовності, відкидаємо на сито і даємо обсохнути, а потім обсмажуємо.
3. Далі посипаємо біфштекс смаженою цибулею і подаємо з гарніром на ваш смак.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ідеального шоколадного пудингу.