Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
100 г темного шоколаду
Найповніший і найточніший гороскоп на листопад-2025 для всіх знаків Зодіаку
Нова система оцінювання в школі: які зміни чекають на школярів
ПФУ змінив правила ідентифікації: що потрібно знати пенсіонерам
Батьки школярів виступили проти нової реформи освіти: що вимагають
50 г вершкового масла
3 яйця
25 г пшеничного борошна
85 г цукрової пудри
Приготування:
1. Шоколад ламаємо на шматочки і топимо в пароварці протягом 10 хвилин. Додаємо вершкове масло. Перемішуємо до отримання однорідної маси.
2. Білки відділяємо від жовтків, збиваємо білки в густу піну. В іншій мисці збиваємо жовтки з цукром до одержання густої маси. Далі акуратно додаємо в масу збиті білки, потім шоколадну суміш і борошно.
3. Тісто кладемо в 4 формочки по 150 мл. Кожну накриваємо пергаментом і ставимо у велику миску пароварки.
4. Випікаємо протягом 30 хвилин. При подачі можна полити вершками або прикрасити ягодами.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рогаликів з шинкою.