Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
500 г картоплі
Пакують з "бронею" і без ВЛК: з'явилися тривожні приклади "бусифікації" від ТЦК
Силове затримання та "бусифікація": що категорично не можуть робити ТЦК
Пенсіонерам виплатять разову допомогу: хто додатково отримає від 450 гривень
Кожен десятий робить це замість сексу: дослідники показали невтішну статистику
1 головка цибулі
200 г сиру
50 г вершкового масла
2 яйця
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Для початку варимо картоплю в мундирі, чистимо і розминаємо. Додаємо більшу частину масла, подрібнену цибулю, збиваємо яйце і сир. Приправляємо за смаком і додаємо побільше перцю. Ретельно перемішуємо.
2. Розігріваємо духовку до 150 градусів. 2 глиняних горщика змащуємо маслом і викладаємо в кожен пюре. На поверхні кладемо шматочки вершкового масла. Запікаємо протягом 20-30 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісного брауні.