Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 8
Склад:
1 склянка борошна
На межі виживання кожен третій пенсіонер: які результати дала індексація
Повістки посиплються прямо в SMS: звідки українцям чекати несподіванок окрім ТЦК
Ці машини краще не чіпати: патрульні зізналися, які авто бояться зупиняти
Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення
½ склянки цукру
½ склянки какао
1 ч. л. розпушувача
1 ч. л. ванільного цукру
1 ч. л. солі
½ ч. л. соди
1 ст. л. меду
½ склянки води
½ склянки рослинного масла
50 р горіхів
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
2. Промеиваем борошно разом з какао, розпушувачем і содою. Додаємо до них цукор, ванільний цукор, сіль. Все добре перемішуємо.
3. Горіхи рубаємо ножем і додаємо в суху суміш.
4. В пів склянки теплої води розчиняємо 1 ст. л. меду.
5. Додаємо мед в суху суміш. Перемішуємо, потім додаємо по склянки рослинного масла. Все ретельно збиваємо до однорідності.
6. Кладемо у форму для випічки і випікаємо пиріг протягом 25-30 хвилин.
На порталі Знай.иа ви також можете знайти рецепт тосту з авокадо і яйцем пашот.