Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
1 авокадо
Українцям будуть виплачувати дві пенсії одночасно: хто отримає більше грошей
Гороскоп на тиждень 9-15 червня для всіх знаків Зодіаку: активність Близнюків, помилки Дів та можливості Водоліїв
Пенсіонерам готують новий перерахунок виплат: кому, коли і скільки грошей додадуть
Хворі стають здоровими: українцям масово анулюють діагнози - ВЛК закінчується повістками
1 яйце
1 шматок цільнозернового хліба
1 ст. л. оцту
Приготування:
1. Очищаємо авокадо і подрібнюємо в мисці в пюре.
2. Наповнюємо каструлю водою і ставимо її нагріватися. У той же час в окремій ємності акуратно розбиваємо одне яйце. У каструлю з водою обов'язково додаємо столову ложку оцту і ретельно перемішуємо воду. Тепер з допомогою ложки робимо воронку, і різко переливаємо жовток і білок в каструлю. Варимо яйце 4-5 хвилин, потім дістаємо і даємо яйцю трохи обсохнути.
3. Хліб підсмажуємо в тостері і викладаємо на нього авокадо, а зверху кладемо яйце пашот. Приправляємо за смаком.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт хлібних паличок з маком.