Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
1 авокадо
10 місяців за загибель під час інтиму: чоловік задушив дівчину статевим органом
Пакують з "бронею" і без ВЛК: з'явилися тривожні приклади "бусифікації" від ТЦК
За дрібну помилку — мінус 20% пенсії: літнім українцям запровадили штрафи
Кожен десятий робить це замість сексу: дослідники показали невтішну статистику
1 яйце
1 шматок цільнозернового хліба
1 ст. л. оцту
Приготування:
1. Очищаємо авокадо і подрібнюємо в мисці в пюре.
2. Наповнюємо каструлю водою і ставимо її нагріватися. У той же час в окремій ємності акуратно розбиваємо одне яйце. У каструлю з водою обов'язково додаємо столову ложку оцту і ретельно перемішуємо воду. Тепер з допомогою ложки робимо воронку, і різко переливаємо жовток і білок в каструлю. Варимо яйце 4-5 хвилин, потім дістаємо і даємо яйцю трохи обсохнути.
3. Хліб підсмажуємо в тостері і викладаємо на нього авокадо, а зверху кладемо яйце пашот. Приправляємо за смаком.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт хлібних паличок з маком.