Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
1 авокадо
Популярні новини зараз
Показати ще
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
1 яйце
1 шматок цільнозернового хліба
1 ст. л. оцту
Приготування:
1. Очищаємо авокадо і подрібнюємо в мисці в пюре.
2. Наповнюємо каструлю водою і ставимо її нагріватися. У той же час в окремій ємності акуратно розбиваємо одне яйце. У каструлю з водою обов'язково додаємо столову ложку оцту і ретельно перемішуємо воду. Тепер з допомогою ложки робимо воронку, і різко переливаємо жовток і білок в каструлю. Варимо яйце 4-5 хвилин, потім дістаємо і даємо яйцю трохи обсохнути.
3. Хліб підсмажуємо в тостері і викладаємо на нього авокадо, а зверху кладемо яйце пашот. Приправляємо за смаком.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт хлібних паличок з маком.