Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
500 г листкового тіста
ПриватБанк звернувся з попередженням до власників карток: кого терміново чекають у відділенні
Нові ліміти на карткові перекази: які обмеження діють і кого стосуються
Ухилянтів виженуть із засідки: стартують масові перевірки
Схема з лічильниками: українцям нараховують космічні борги за світло
150 г шинки
1 головка цибулі
1 ч. л. вершкового масла
перець і сіль за смаком
1 яєчний жовток
1 ст. л. твердого сиру
1 пучок петрушки
1 ст. л. вершків
Приготування:
1. Розморожуємо листкове тісто розкачуємо прямокутний пласт і нарізаємо трикутниками.
2. Шинку і цибулю нарізаємо маленькими кубиками. Трохи тушкуємо шинку у вершковому маслі, потім додаємо цибулю і обсмажуємо разом. Охолоджуємо шинку, приправляємо, додаємо петрушку і сир.
3. Кладемо начинку на тісто, змащуємо край жовтком і збитими вершками, скачуємо в рогаликии викладаємо на вологий деко.
4. Розігріваємо духовку до 225 градусів, випікаємо рогалики приблизно 20 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт хлібних паличок з маком.