Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

500 г листкового тіста

Популярні новини зараз

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

150 г шинки

1 головка цибулі

1 ч. л. вершкового масла

перець і сіль за смаком

1 яєчний жовток

1 ст. л. твердого сиру

1 пучок петрушки

1 ст. л. вершків

Приготування:

1. Розморожуємо листкове тісто розкачуємо прямокутний пласт і нарізаємо трикутниками.

2. Шинку і цибулю нарізаємо маленькими кубиками. Трохи тушкуємо шинку у вершковому маслі, потім додаємо цибулю і обсмажуємо разом. Охолоджуємо шинку, приправляємо, додаємо петрушку і сир.

3. Кладемо начинку на тісто, змащуємо край жовтком і збитими вершками, скачуємо в рогаликии викладаємо на вологий деко.

4. Розігріваємо духовку до 225 градусів, випікаємо рогалики приблизно 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт хлібних паличок з маком.