Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

500 г листкового тіста

Популярні новини зараз

Ухилянтів дістануть у власних домівках: що почали робити ТЦК

Як працюватимуть "мобільні ТЦК": не автобуси з повістками, а нова тактика мобілізації

Не тільки дронами, а й ракетами: рф може збільшити кількість масованих атак на Україну

Кожен десятий робить це замість сексу: дослідники показали невтішну статистику

Показати ще

150 г шинки

1 головка цибулі

1 ч. л. вершкового масла

перець і сіль за смаком

1 яєчний жовток

1 ст. л. твердого сиру

1 пучок петрушки

1 ст. л. вершків

Приготування:

1. Розморожуємо листкове тісто розкачуємо прямокутний пласт і нарізаємо трикутниками.

2. Шинку і цибулю нарізаємо маленькими кубиками. Трохи тушкуємо шинку у вершковому маслі, потім додаємо цибулю і обсмажуємо разом. Охолоджуємо шинку, приправляємо, додаємо петрушку і сир.

3. Кладемо начинку на тісто, змащуємо край жовтком і збитими вершками, скачуємо в рогаликии викладаємо на вологий деко.

4. Розігріваємо духовку до 225 градусів, випікаємо рогалики приблизно 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт хлібних паличок з маком.