Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
120 г вершкового масла
У вас є 7 днів - і без виправдань: ТЦК нагадали, що обов'язково треба зробити тим, у кого є відстрочка чи бронь
ПриватБанк звернувся з попередженням до власників карток: кого терміново чекають у відділенні
Після війни на вагу золота: які професії зроблять вас багатими в Україні через 3–5 років
ПФУ ходитиме з перевірками по домівках: за що можуть скасувати субсидію
1 яйце
1 ч. л. розпушувача
80 г сушеної малини
150 г меду
350 г борошна
Приготування:
1. Малину висипаємо в блендер і збиваємо в крихту. Далі змішуємо з медом.
2. Просіваємо борошно з розпушувачем в миску і розтираємо з маслом. Додаємо малинову суміш і одне яйце. Замішуємо тісто близько 10 хвилин.
3. Ліпимо з тіста невеликі пряники, розкладаємо їх на противені.
4. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо пряники протягом 20 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт хлібних паличок з маком.