Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
500 г фаршу
Популярні новини зараз
Показати ще
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
1 вірменський лаваш
250 г помідорів
200 г цибулі
500 мл молока
1 ст. л. борошна
сіль за смаком
150 г тертого сиру
Приготування:
1. Злегка обсмажуємо на сковороді м'ясний фарш, солимо і кладемо в тарілку.
2. На тій же сковорідці обсмажуємо цибулю і помідори, додаємо трохи кропу.
3. Для молочного соусу розмішуємо 1 ст. л. борошна в молоці, додаємо сіль і доводимо до кипния, знімаємо з вогню.
4. У форму для випічки шарами викладаємо лист лавашу, фарш, лаваш, овочеву суміш, лаваш і тд.
5. Зверху поливаємо все соусом, посипаємо тертим сиром і випікаємо в духовці близько 30-40 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт канапе з ікрою.