Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
2 брокколі
Популярні новини зараз
Показати ще
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
100 мл рослинного масла
50 г імбиру
1 ч. л. тростинного цукру
сіль за смаком
100 мл курячого бульйону
4 ст. л. устричного соусу
Приготування:
1. Два качана броколі розбираємо на суцвіття, а їх розрізаємо на половинки вздовж. У сковороді нагріваємо олію, додаємо сіль і дрібно порізаний імбир і обсмажуємо в маслі половинки суцвіть броколі приблизно 3 хвилини.
2. Далі додаємо цукор, курячий бульйон і устричний соус, перемішуємо і тушкуємо брокколі в соусі ще хвилинку.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячого паштету з соливками.