Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

2 брокколі

Популярні новини зараз

Податкова остаточно залізе в гаманці українців: банки почнуть здавати інформацію про рахунки

Українцям перерахували субсидії: як дізнатись новий розмір виплат

Пенсію можна підвищити майже на 300 гривень: яку довідку треба передати до ПФУ

Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+

Показати ще

100 мл рослинного масла

50 г імбиру

1 ч. л. тростинного цукру

сіль за смаком

100 мл курячого бульйону

4 ст. л. устричного соусу

Приготування:

1. Два качана броколі розбираємо на суцвіття, а їх розрізаємо на половинки вздовж. У сковороді нагріваємо олію, додаємо сіль і дрібно порізаний імбир і обсмажуємо в маслі половинки суцвіть броколі приблизно 3 хвилини.

2. Далі додаємо цукор, курячий бульйон і устричний соус, перемішуємо і тушкуємо брокколі в соусі ще хвилинку.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячого паштету з соливками.