Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 курячі грудки
Лікарі розкрили шокуючу правду: 8 годин сну – міф, який може нашкодити
ПриватБанк без попередження блокує рахунки
Терміново перевіряйте свої гаманці: Нацбанк вилучає з обігу низку купюр
Пенсіонерам оновлять систему виплат: що буде з надбавками
250 мл вершків
3 яєчних білка
спеції за смаком
Приготування:
1. З грудок видаляємо шкіру і жир.
2. Робимо фарш на м'ясорубці. Перекладаємо фарш в миску і заливаємо крижаною водою. Далі додаємо збиті яєчні білки і охолоджені вершки. Добре перемішуємо і додаємо спеції.
3. Перекладаємо масу в глиняний горщик, накривши його пергаментом і закриваємо зверху фольгою.
4. Ставимо горщик в каструлю з гарячою водою і готуємо в духовці при 150 градусах 40 хвилин.
5. Охолоджуємо і виймаємо з горщика. Подаємо зі свіжими помідорами.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт густого гуляшу з картоплею.