Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 курячі грудки
Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки
Готують потужний обстріл: експерт спрогнозував дату наступної масованої атаки
У шкільних їдальнях переписали меню: як відтепер годуватимуть дітей
Користуєшся чи ні, а платити маєш: чи законна "друга" платіжка за газ
250 мл вершків
3 яєчних білка
спеції за смаком
Приготування:
1. З грудок видаляємо шкіру і жир.
2. Робимо фарш на м'ясорубці. Перекладаємо фарш в миску і заливаємо крижаною водою. Далі додаємо збиті яєчні білки і охолоджені вершки. Добре перемішуємо і додаємо спеції.
3. Перекладаємо масу в глиняний горщик, накривши його пергаментом і закриваємо зверху фольгою.
4. Ставимо горщик в каструлю з гарячою водою і готуємо в духовці при 150 градусах 40 хвилин.
5. Охолоджуємо і виймаємо з горщика. Подаємо зі свіжими помідорами.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт густого гуляшу з картоплею.