Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 2

Інгредієнти:

500 г м'яса

Популярні новини зараз

Серйозний стрибок тарифів на воду: кому доведеться платити майже 100 грн за куб

Суттєве зростання в комунальних платіжках: українцям готують нові тарифи

Українці платитимуть за доставку газу по-новому: про що варто знати

Оновлені правила оплати: "Нафтогаз" змінив процедуру отримання рахунків

Показати ще

1 кг картоплі

2 головки салатного лука

1 ст. л. борошна

1 г лаврового листа

3 ст. л. томатного пюре

3 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. М'ясо обмиваємо і нарізаємо кубиками, посипаємо сіллю, перцем і обсмажуємо на сковороді з маслом.

2. Після прожарювання додаємо дрібно рубаний лук, м'ясо посипаємо борошном і все разом злегка підсмажуємо.

3. М'ясо складаємо в каструлю, заливаємо 2-3 склянками бульйону чи води, додаємо томатне пюре, лавровий лист, накриваємо кришкою і ставимо тушити на 1-1,5 години.

4. Гуляш подаємо зі смаженою або відварною картоплею, посипаємо дрібно нарізаною зеленню петрушки або кропу.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного лепешняку з мигдалем.