Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 склянка кефіру
Популярні новини зараз
Показати ще
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
1 склянка манної крупи
½ склянки цукру
1 яйце
½ склянка соняшникової олії
½ ч. л. соди
мигдальні пластівці за смаком
Приготування:
1. Заливаємо манну крупу кефіром і залишаємо мінімум на годину.
2. Далі вбиваємо в цю суміш яйце, додаємо масло, соду і цукор. Тісто має бути досить густим.
3. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Випікаємо пиріг в квадратній формі до золотистої скоринки. За 7-10 хвилин до готовності посипаємо пиріг мигдалевими пелюстками.
На порталі Знай.иа ви також можете знайти рецепт біскотті з розмарином і пармезаном.