Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 склянка кефіру

Популярні новини зараз

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Показати ще

1 склянка манної крупи

½ склянки цукру

1 яйце

½ склянка соняшникової олії

½ ч. л. соди

мигдальні пластівці за смаком

Приготування:

1. Заливаємо манну крупу кефіром і залишаємо мінімум на годину.

2. Далі вбиваємо в цю суміш яйце, додаємо масло, соду і цукор. Тісто має бути досить густим.

3. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Випікаємо пиріг в квадратній формі до золотистої скоринки. За 7-10 хвилин до готовності посипаємо пиріг мигдалевими пелюстками.

На порталі Знай.иа ви також можете знайти рецепт біскотті з розмарином і пармезаном.