Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 склянка кефіру

Популярні новини зараз

Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ

Показати ще

1 склянка манної крупи

½ склянки цукру

1 яйце

½ склянка соняшникової олії

½ ч. л. соди

мигдальні пластівці за смаком

Приготування:

1. Заливаємо манну крупу кефіром і залишаємо мінімум на годину.

2. Далі вбиваємо в цю суміш яйце, додаємо масло, соду і цукор. Тісто має бути досить густим.

3. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Випікаємо пиріг в квадратній формі до золотистої скоринки. За 7-10 хвилин до готовності посипаємо пиріг мигдалевими пелюстками.

На порталі Знай.иа ви також можете знайти рецепт біскотті з розмарином і пармезаном.