Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 12
Інгредієнти:
1,75 склянки борошна
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
½ ч. л. солі
¼ ч. л. чорного меленого перцю
1 ч. л. пекарського порошку
2 шт. свіжого розмарину
3,5 ст. л. тертого пармезану
2 яйця
3 г вершкового масла
Приготування:
1. Змішуємо борошно і сіль з перцем, пекарським порошком і тертим пармезаном. Дрібно кришимо 2 гілочки свіжого розмарину і додаємо в ємність з борошном.
2. Віночком збиваємо яйця з розтопленым вершковим маслом.
3. Яєчну суміш вливаємо в ємність з борошном і пармезаном. Збиваємо міксером до однорідного стану.
4. Тісто ділимо на 2 частини і з кожної робимо заготовку для біскотті, скачуючи роли діаметром приблизно 6 см.
5. Кладемо на деко пергаментний папір і викладаємо на нього обидва роли. Трохи прижимаємо тісто, щоб воно стало схоже на батони.
6. Розігріваємо духовку до 175 градусів і випікаємо до золотистої скоринки приблизно 30 хвилин. Потім виймаємо з духовки, даємо повністю охолонути і ножем розрізаємо на скибочки товщиною приблизно 2 см.
7. Викладаємо біскотті на деко і знову відправляємо в духовку. Випікаємо 30 хвилин при температурі 120 градусів.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісних пиріжків з горіхами і квасолею.