Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
1 кг білокачанної капусти
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
100 г сала
500 г курячого фаршу
щіпка куміна
1 ст. л. цукру
100 мл білого сухого вина
1 головка цибулі
1 морквина
400 г консервованих помідорів
200 мл вершків
6 зубчиків часнику
10 г петрушки
100 мл рослинного масла
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Нарізаємо капусту тонкою соломкою, а цибулю та моркву кубиками. Дрібно нарізаємо сало і обсмажуємо з цукром на сухій сковороді.
2. На 50 мл рослинного масла тушкуємо капусту до готовності, солимо і перчимо. Змішуємо разом сало й капусту і відставляємо в сторону.
3. Обсмажуємо фарш до золотистої скоринки, додаємо цибулю і моркву з кумином. Обсмажуємо ще 10 хвилин, помішуючи. Додаємо вино і выпаровуємо його. Приправляємо за смаком і змішуємо з капустою.
4. Викладаємо суміш у форму. Змішуємо в блендері вершки, помідори, часник і петрушку. Приправляємо і заливаємо цим соусом капусту і фарш.
5. Ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів на 40 хвилин, зверху закривши фольгою. Потім знімаємо фольгу і випікаємо ще 20 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з м'ясом на швидку руку.