Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
3 яйця
Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки
Арктичний холод та потужні снігопади: українців попередили про екстремальну зиму
Нові правила грошових переказів: які суми стануть приводом для перевірки
У шкільних їдальнях переписали меню: як відтепер годуватимуть дітей
90 г майонезу
5 ст. л. сметани
¾ склянки борошна
500 г м'ясного фаршу
½ головки цибулі
1 зубчик часнику
2 моркви
чорний перець за смаком
Приготування:
1. Замішуємо тісто з яєць, майонезу, борошна і сметани до рідкої консистенції.
2. Обсмажуємо на сковороді фарш з цибулею і морквою, потім додаємо часник і спеції за смаком.
3. Викладаємо велику частину тіста у форму, розподіляємо начинку і закриваємо пиріг зверху рештою тіста.
4. Випікаємо пиріг близько години в духовці, попередньо розігрітій до 200 градусів.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт равіолі з яблуками.