Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
3 яйця
Пенсіонерам кинуть подачку у 500 гривень – ще й пощастить тільки "обраним"
Гороскоп на сьогодні 19 листопада: статус Водоліїв, стабільність Терезів та продуктивність Близнюків
В школах пропонують запровадити нові правила: за що суворо каратимуть
Світло вимикають, а платіжка не зменшується: чому неможливо зекономити під час відключень
90 г майонезу
5 ст. л. сметани
¾ склянки борошна
500 г м'ясного фаршу
½ головки цибулі
1 зубчик часнику
2 моркви
чорний перець за смаком
Приготування:
1. Замішуємо тісто з яєць, майонезу, борошна і сметани до рідкої консистенції.
2. Обсмажуємо на сковороді фарш з цибулею і морквою, потім додаємо часник і спеції за смаком.
3. Викладаємо велику частину тіста у форму, розподіляємо начинку і закриваємо пиріг зверху рештою тіста.
4. Випікаємо пиріг близько години в духовці, попередньо розігрітій до 200 градусів.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт равіолі з яблуками.