Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

3 яйця

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

90 г майонезу

5 ст. л. сметани

¾ склянки борошна

500 г м'ясного фаршу

½ головки цибулі

1 зубчик часнику

2 моркви

чорний перець за смаком

Приготування:

1. Замішуємо тісто з яєць, майонезу, борошна і сметани до рідкої консистенції.

2. Обсмажуємо на сковороді фарш з цибулею і морквою, потім додаємо часник і спеції за смаком.

3. Викладаємо велику частину тіста у форму, розподіляємо начинку і закриваємо пиріг зверху рештою тіста.

4. Випікаємо пиріг близько години в духовці, попередньо розігрітій до 200 градусів.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт равіолі з яблуками.