Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

400 г борошна

Популярні новини зараз

Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Показати ще

4 яйця

2 ст. л. рослинного масла

4 яблука

2 банана

1 лимон

60 г родзинок

мелена кориця за смаком

цукор і сіль за смаком

Приготування:

1. Борошно змішуємо з дрібкою солі, потім розтираємо суміш в крихту. Жовтки відділяємо від білків. Жовтки додаємо в крихту і, вливаючи по столовій ложці воду, замішуємо еластичне тісто. Скачуємо тісто в кулю і тримаємо в холодильнику протягом години.

2. Готуємо начинку. Яблука нарізаємо кубиками, з'єднуємо з шматочками банана, збризкуємо лимонним соком, додаємо родзинки, цукор, корицю і перемішуємо.

3. Тісто розкачуємо на 2 тонких пласта. На один пласт з інтервалом в 6 см, кладемо по 2 ч. л. начинки. Зверху накриваємо другим пластом, притискаємо тісто навколо начинки і роликом для тіста нарізаємо на окремі равіолі.

4. Опускаємо равіолі в киплячу воду і варимо близько 8 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадних бісквітів.