Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порції: 8
Інгредієнти:
400 г борошна
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
4 яйця
2 ст. л. рослинного масла
4 яблука
2 банана
1 лимон
60 г родзинок
мелена кориця за смаком
цукор і сіль за смаком
Приготування:
1. Борошно змішуємо з дрібкою солі, потім розтираємо суміш в крихту. Жовтки відділяємо від білків. Жовтки додаємо в крихту і, вливаючи по столовій ложці воду, замішуємо еластичне тісто. Скачуємо тісто в кулю і тримаємо в холодильнику протягом години.
2. Готуємо начинку. Яблука нарізаємо кубиками, з'єднуємо з шматочками банана, збризкуємо лимонним соком, додаємо родзинки, цукор, корицю і перемішуємо.
3. Тісто розкачуємо на 2 тонких пласта. На один пласт з інтервалом в 6 см, кладемо по 2 ч. л. начинки. Зверху накриваємо другим пластом, притискаємо тісто навколо начинки і роликом для тіста нарізаємо на окремі равіолі.
4. Опускаємо равіолі в киплячу воду і варимо близько 8 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадних бісквітів.