Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
4 шт. хека
Весь світ буде шокований: відомий астролог спрогнозував, чим закінчиться війна в Україні
Українців можуть штрафувати за одяг: що заборонено носити
Українцям приготували нову виплату у 4 тис. гривень, але не всім: хто потрапить у списки "обраних"
Зробили ремонт у квартирі - очікуй штраф чи повістку до суду: про що мають знати українці
3 зубчики часнику
3 ст. л. петрушки
1 лавровий лист
4 ст. л. оливкової олії
Приготування:
1. Очищаємо і нарізаємо зубчики часнику. Подрібнюємо петрушку. На сковороді розігріваємо 4 ст. л. оливкової олії. Додаємо часник, а через кілька хвилин петрушку.
2. Стейки з хека солимо і кладемо на сковороду щоб вони не торкалися один одного. Додаємо в сковороду лавровий лист.
3. Підсмажуємо рибу 10-12 хвилин, потім перевертаємо з допомогою лопатки і смажимо стільки ж на іншій стороні.
4. Готові стейки викладаємо на тарілки і поливаємо зверху часниковим соусом. Подаємо відразу ж.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з сирними кульками.