Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
225 г борошна
Головне за 9 серпня: цілодобове полювання ТЦК, нова мобілізація з 1 вересня та перші заморозки в Україні
ТЦК розпочало цілодобове полювання на чоловіків: нові місця "засідок"
Пенсійна амністія, а не індексація: хто отримає по 2 тисячі гривень додатково щомісяця
5 г соди
225 г цукру
щіпка солі
30 г какао
1 яйце
5 мл ванілі
60 мл рослинного масла
175 мл молока
Приготування:
1. Змішуємо борошно, соду, какао, цукор і щіпку солі.
2. Далі робимо в центрі поглиблення і розбиваємо туди яйце, наливаємо олію, ваніль і молоко. Гарненько вимішуємо.
3. На змащене деко викладаємо великою ложкою кульки на відстані.
4. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо бісквіт 10-12 хвилин.
5. Охолоджуємо і ліпимо з 2 печива, змащуючи їх масляним кремом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт булочки з сиром та авокадо.