Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
225 г борошна
Боржників більше не питатимуть: податкові борги спишуть автоматично
Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки
Ціни впали, але ненадовго: якими овочами варто закуплятися на зиму
Покарання будуть жорсткими: українців зобов'язали замовляти послуги для лічильників на воду
5 г соди
225 г цукру
щіпка солі
30 г какао
1 яйце
5 мл ванілі
60 мл рослинного масла
175 мл молока
Приготування:
1. Змішуємо борошно, соду, какао, цукор і щіпку солі.
2. Далі робимо в центрі поглиблення і розбиваємо туди яйце, наливаємо олію, ваніль і молоко. Гарненько вимішуємо.
3. На змащене деко викладаємо великою ложкою кульки на відстані.
4. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо бісквіт 10-12 хвилин.
5. Охолоджуємо і ліпимо з 2 печива, змащуючи їх масляним кремом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт булочки з сиром та авокадо.