Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

½ авокадо

Популярні новини зараз

В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

1 ч. л. лимонного соку

2 ст. л. сиру

1 ч. л. молока

перець і сіль за смаком

1 цільнозернові булочка

1 ч. л. насіння соняшнику

Приготування:

1. Розрізаємо авокадо і прибираємо кісточку. Виймаємо м'якоть з однієї половинки, дрібно нарізаємо і скроплюємо лимонним соком.

2. Перемішуємо сир з молоком, приправляємо перцем і сіллю. Додаємо кріп.

3. Обережно опускаємо шматочки авокадо в сир.

4. Булочку ріжемо навпіл, намазуємо на неї крем з авокадои зверху посипаємо насінням.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт хлібців з ківі і шинкою.