Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
½ авокадо
Популярні новини зараз
Показати ще
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
1 ч. л. лимонного соку
2 ст. л. сиру
1 ч. л. молока
перець і сіль за смаком
1 цільнозернові булочка
1 ч. л. насіння соняшнику
Приготування:
1. Розрізаємо авокадо і прибираємо кісточку. Виймаємо м'якоть з однієї половинки, дрібно нарізаємо і скроплюємо лимонним соком.
2. Перемішуємо сир з молоком, приправляємо перцем і сіллю. Додаємо кріп.
3. Обережно опускаємо шматочки авокадо в сир.
4. Булочку ріжемо навпіл, намазуємо на неї крем з авокадои зверху посипаємо насінням.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт хлібців з ківі і шинкою.