Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
400 г картоплі
Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
1 оселедець
1 пучок зеленої цибулі
чорний перець за смаком
3 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Картоплю миємо, очищаємо і заливаємо холодною водою.
2. Варимо протягом 15-20 хвилин на середньому вогні, потім трохи солимо. Воду зливаємо, а картоплю нарізаємо часточками.
3. Приправляємо меленим перцем.
4. Оселедець вимиваємо, обережно поділяємо, видаляємо великі і дрібні кістки, а потім нарізаємо філе невеликими шматочками.
5. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Нарізаємо частину сиру скибками, а іншу маленькими кубиками.
6. Змащуємо маслом форму для випічки, а на дно з боків викладаємо картоплю. У центр кладемо шматочки оселедця.
7. Кладемо шматочки сиру на картоплю, а зверху посипаємо кубиками.
8. Запікаємо в духовці приблизно 10-15 хвилин. Готову страву посипаємо зеленою цибулею.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт паніні з шинкою і сиром.