Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
рослинне масло за смаком
Українцям перерахували субсидії: як дізнатись новий розмір виплат
Гороскоп на сьогодні, 18 квітня: п'ятниця змінить плани – фінансові втрати та несподіваний шанс
Старі квартири обкладають податком: українці скоро отримають листи
Пенсіонерам доплатять 25% до пенсії: хто має право на підвищення
1 кг моркви
1,5 склянки борошна
1 стакан коричневого цукру
250 г вершкового масла
4 яйця
2 ст. л. розпушувача
0,125 ч. л. солі
0,125 ч. л. соди
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Круглу форму для випічки змащуємо маслом.
2. Очищаємо, нарізаємо моркву невеликими шматочками. Викладаємо до каструлі, заливаємо водою, доводимо до кипіння і варимо приблизно 35 хвилин до м'якості. Зливаємо і розминаємо товкачиком до стану пюре.
3. Перекладаємо морквяне пюре в миску і додаємо борошно, коричневий цукор, яйця, розм'якшене вершкове масло, розпушувач, соду і сіль. Гарненько збиваємо і викладаємо у форму.
4. Випікаємо приблизно 1 годину.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт перцю, фаршированого з куркою.