Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 яйця

Популярні новини зараз

В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Показати ще

1 пучок зелені

3 ст. л. молока

сіль і перець за смаком

топлене масло за смаком

100 г м'якого сиру

1 авокадо

2 ст. л. води

1 ч. л. кукурудзяного крохмалю

1 помідор

½ лимона

Приготування:

1. Збиваємо яйця, молоко, воду і крохмаль. Додаємо перець і сіль. Сковороду змащуємо маслом і ставимо її на середній вогонь.

2. Виливаємо в сковороду третину яєчної маси і смажимо, поки омлет не стане досить щільним. Потім перевертаємо і смажимо з іншого боку.

3. Очищаємо і видаляємо кістку з авокадо. М'якоть нарізаємо скибочками і скроплюємо лимонним соком. Рубаємо зелень. Помідори нарізаємо на скибочки, видаляємо насіння. Нарізаємо дрібно м'якуш і змішуємо з сиром і зеленню, солимо і перчимо.

4. Омлети намазуємо начинкою, звертаємо в рулети і нарізаємо на більш дрібні.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт свинячого гуляшу в сметанному соусі.