Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 яйця
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
1 пучок зелені
3 ст. л. молока
сіль і перець за смаком
топлене масло за смаком
100 г м'якого сиру
1 авокадо
2 ст. л. води
1 ч. л. кукурудзяного крохмалю
1 помідор
½ лимона
Приготування:
1. Збиваємо яйця, молоко, воду і крохмаль. Додаємо перець і сіль. Сковороду змащуємо маслом і ставимо її на середній вогонь.
2. Виливаємо в сковороду третину яєчної маси і смажимо, поки омлет не стане досить щільним. Потім перевертаємо і смажимо з іншого боку.
3. Очищаємо і видаляємо кістку з авокадо. М'якоть нарізаємо скибочками і скроплюємо лимонним соком. Рубаємо зелень. Помідори нарізаємо на скибочки, видаляємо насіння. Нарізаємо дрібно м'якуш і змішуємо з сиром і зеленню, солимо і перчимо.
4. Омлети намазуємо начинкою, звертаємо в рулети і нарізаємо на більш дрібні.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт свинячого гуляшу в сметанному соусі.