Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

5 солодких перців

Популярні новини зараз

"Динамо" розгромлено Кіпром: "Пафос" не просто виграв, кияни перетворилися на циркачів, яких висміюють

"Я не знаю, хто мені платить": Тимур Мірошниченко шокував зізнанням про свої космічні доходи

Пенсійна амністія, а не індексація: хто отримає по 2 тисячі гривень додатково щомісяця

Заберуть житло навіть з документами: українцям скасовують право власності – причини

Показати ще

500 г курячого філе

300 г грибів

2 помідора

1 морква

1 цибулина

150 г сиру

зелень за смаком

спеції і сіль за смаком

Приготування:

1. Нарізаємо перці навпіл, щоб на кожній половині залишилася частина хвостика. Вичищаємо насіння і перетинки.

2. Нарізаємо кубиками цибулю, гриби та філе. Опускаємо помідори на хвилину в киплячу воду, потім трохи охолоджуємо і знімаємо шкірку. Дрібно нарізаємо. Натираємо сир і подрібнюємо зелень.

3. Перець готуємо в киплячій воді 3 хвилини. Дістаємо і даємо трохи охолонути. Цибулю і моркву пессеруємо, додаємо гриби і обсмажуємо до напівготовності. Після цього кладемо філе, помідори, зелень і перець.

4. Ретельно перемішуємо і тушкуємо протягом 5 хвилин. Кладемо половину тертого сиру і через хвилину вимикаємо вогонь. Наша начинка готова.

5. Викладаємо половинки перцю на деко і заповнюємо начинкою. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо 30 хвилин. Посипаємо тертим сиром і знову випікаємо до золотої скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тірамісу з маскарпоне і коньяком.