Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

2 яйця

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Показати ще

250 г маскарпоне

80 г цукру

20 шт печива савоярді

30 мл коньяку

400 мл кави

какао-порошок і зерна кави за смаком

Приготування:

1. Білки відділяємо від жовтків. Жовтки збиваємо з половиною цукру на водяній бані до тягучої консистенції крему і повного розчинення цукру. Знімаємо з водяній бані і додаємо маскарпоне. Обережно перемішуємо до однорідності. Окремо збиваємо білки кімнатної температури з дрібкою солі, поступово додаючи залишок цукру. Білки додаємо до сирної маси і акуратно перемішуємо.

2. Змішуємо холодну каву і коньяк. По одному занурюємо туди печиво і викладаємо на дно форми. Печиво покриваємо щедрим шаром крему, на крем просіваємо не солодкий какао-порошок. Зверху викладаємо другий шар печива, також просочений кавою. Зверху повторюємо ті ж дії.

3. Залишаємо в холодильнику на одну ніч.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирного чізкейку.