Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 5
Інгредвєнти:
200 г картоплі
Ловлять просто в дорозі: українців мобілізовують з автівок
Навіть родичів змусять платити: українцям доведеться повернути державі пільги на оплату комуналки
Сьогодні - бронь, завтра - окопи: які помилки коштуватимуть відстрочки від мобілізації
Мізер, але хоч щось: українцям оформлюють до 700 гривень допомоги
90 г зеленого горошку
30 г червоної цибулі
90 г огірків
90 г солоних огірків
60 г моркви
250 г слабосоленого лосося
сіль і перець за смаком
15 г кропу
15 г зеленої цибулі
80 г майонезу
5 мл лимонного соку
10 г маринованого імбиру
Приготування:
1. Варимо в каструлі моркву і картоплю, остужаємо. Огірок очистити від шкірки. Нарізаємо овочі, солені огірки, червоний цибулю і рибу.
2. Нарізаємо смужками зелений лук і кріп.
3. Щоб приготувати соус змішуємо майонез з лимонним соком і імбиром.
4. Змішуємо разом всі інгредієнти з горошком. Заправляємо салат соусом і зверху прикрашаємо кропом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт мигдально-лимонних коржиків.