Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 склянки гарбузового пюре
Водіїв попередили про важливий документ: не подбаєте – готуйте валізу грошей
Старі квартири обкладають податком: українці скоро отримають листи
Заробив більше ніж треба - плати штраф: українцям встановили нові правила
Пенсію можна підвищити майже на 300 гривень: яку довідку треба передати до ПФУ
4 яйця
2 ч. л. меленої кориці
2 ч. л. ванілі
2 склянки борошна
1 стакан рослинного масла
2 ч. л. розпушувача
1 ч. л. соди
1,6 склянки цукру
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Форму для випічки змащуємо маслом.
2. Змішуємо в мисці збиті яйця і гарбузове пюре, додаємо корицю, ваніль і рослинне масло. Гарненько перемішуємо.
3. В іншій мисці змішуємо борошно, соду, розпушувач і цукор.
4. Додаємо сухі інгредієнти в гарбузову суміш і перемішуємо.
5. Тісто перелити у форму і випікаємо 40-50 хвилин до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт зимового овочевого салату.