Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 8

Інгредієнти:

70 г вершкового масла

Популярні новини зараз

Водії, готуйтеся: з 12 жовтня всі пасажири повинні виходити з авто

Школярі не вміють навіть списати: вчителька показала, як учні провалили тест через Google

Без “Петровичів” і “Іванівн”: українські школи переходять на нові правила спілкування

"Бабине літо" повертається? Коли в Україні знову потеплішає, прогноз погоди на жовтень

Показати ще

150 г цукру

500 г м'якого сиру

1 ч. л. меленої кориці

морська сіль на кінчику ножа

1 яйце

200 г пісочного печива

100 мл вершків

1 ванільний стручок

Приготування:

1. Пісочне печиво подрібнюємо в дрібну крихту, додаємо корицю, масло вершкове і все перемішуємо.

2. Сир викладаємо в глибоку миску і з допомогою віночка вмішуємо вершки, не перестаючи збивати, вводимо 1 яйце, цукор, сіль і ваніль. Далі виливаємо цю суміш у форму для пирога.

3. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Форму з пирогом поміщаємо в глибоке деко з водою. Випікаємо пиріг на такій ось водяній бані протягом 1 години. Готовий пиріг залишаємо в духовці, щоб він до кінця застиг.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт мигдально-лимонних коржиків.