Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 8
Інгредієнти:
70 г вершкового масла
Водії, готуйтеся: з 12 жовтня всі пасажири повинні виходити з авто
Школярі не вміють навіть списати: вчителька показала, як учні провалили тест через Google
Без “Петровичів” і “Іванівн”: українські школи переходять на нові правила спілкування
"Бабине літо" повертається? Коли в Україні знову потеплішає, прогноз погоди на жовтень
150 г цукру
500 г м'якого сиру
1 ч. л. меленої кориці
морська сіль на кінчику ножа
1 яйце
200 г пісочного печива
100 мл вершків
1 ванільний стручок
Приготування:
1. Пісочне печиво подрібнюємо в дрібну крихту, додаємо корицю, масло вершкове і все перемішуємо.
2. Сир викладаємо в глибоку миску і з допомогою віночка вмішуємо вершки, не перестаючи збивати, вводимо 1 яйце, цукор, сіль і ваніль. Далі виливаємо цю суміш у форму для пирога.
3. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Форму з пирогом поміщаємо в глибоке деко з водою. Випікаємо пиріг на такій ось водяній бані протягом 1 години. Готовий пиріг залишаємо в духовці, щоб він до кінця застиг.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт мигдально-лимонних коржиків.