Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
500 г сиру
Українцям виплатять щорічну допомогу: як отримати 3000 гривень
Навіть вдома не сховаєшся від мобілізації: як ТЦК дістає ухилянтів у віддаленому режимі
Ухилянтів дістануть у власних домівках: що почали робити ТЦК
ТЦК не мають права вимагати: омбудсман пройшовся по вуличним рейдам з мобілізації
2 яйця
6 ст. л. пшеничного борошна
2 ст. л. цукру
5 ст. л. соняшникової олії
Приготування:
1. У кастрюльці розминаємо весь сир виделкою. Розбиваємо в нього яйця, всипаємо цукор і ретельно все перемішуємо.
2. Далі додаємо в сир 5 ст. л. борошна і дуже ретельно перемішуємо.
3. Розігріваємо сковороду з маслом на середньому вогні. На тарілку насипаємо трохи борошна. Ліпимо кілька великих кульок і кладемо їх в тарілку. По черзі обкачуємо сирники в борошні, робимо з них коржики і кладемо на сковороду.
4. Обсмажуємо сирники приблизно 1-2 хвилини до появи золотистої скоринки з обох сторін.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кабачкової ікри з часником.