Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
500 г сиру
Права ТЦК хочуть змінити: чоловіків чекають серйозні зміни
Гороскоп на сьогодні 5 листопада: рутина стрільців, поїздки риб та спілкування раків
Непридатних будуть мобілізовувати: ВЛК скасовують статуси ухилянтам, ТЦК вже чекає
Українцям виплатять від 1500 до 8000 грн: хто й на яких умовах отримає допомогу
2 яйця
6 ст. л. пшеничного борошна
2 ст. л. цукру
5 ст. л. соняшникової олії
Приготування:
1. У кастрюльці розминаємо весь сир виделкою. Розбиваємо в нього яйця, всипаємо цукор і ретельно все перемішуємо.
2. Далі додаємо в сир 5 ст. л. борошна і дуже ретельно перемішуємо.
3. Розігріваємо сковороду з маслом на середньому вогні. На тарілку насипаємо трохи борошна. Ліпимо кілька великих кульок і кладемо їх в тарілку. По черзі обкачуємо сирники в борошні, робимо з них коржики і кладемо на сковороду.
4. Обсмажуємо сирники приблизно 1-2 хвилини до появи золотистої скоринки з обох сторін.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кабачкової ікри з часником.