Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

500 г сиру

Популярні новини зараз

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей

Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Показати ще

2 яйця

6 ст. л. пшеничного борошна

2 ст. л. цукру

5 ст. л. соняшникової олії

Приготування:

1. У кастрюльці розминаємо весь сир виделкою. Розбиваємо в нього яйця, всипаємо цукор і ретельно все перемішуємо.

2. Далі додаємо в сир 5 ст. л. борошна і дуже ретельно перемішуємо.

3. Розігріваємо сковороду з маслом на середньому вогні. На тарілку насипаємо трохи борошна. Ліпимо кілька великих кульок і кладемо їх в тарілку. По черзі обкачуємо сирники в борошні, робимо з них коржики і кладемо на сковороду.

4. Обсмажуємо сирники приблизно 1-2 хвилини до появи золотистої скоринки з обох сторін.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кабачкової ікри з часником.