Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 кабачка
Розшук від ТЦК у 60 років: адвокат пояснив, до чого готуватись
Що не можна підписувати в ТЦК: попередження юристів
Неминуче зростання тарифів: на які послуги зростуть ціни
"Території не повернемо": українців закликали готуватися до другої війни
2 морквини
2 зубчики часнику
3 помідора
сіль і рослинне масло за смаком
Приготування:
1. Для початку очищаємо кабачки від шкірки і насіння. Нарізаємо на маленькі кубики. Дрібно нарізаємо моркву.
2. Викладаємо кабачки і моркву в форму для тушкування, додаємо склянку води, накриваємо кришкою і тушкуємо на несильному вогні.
3. Коли кабачки стануть досить м'якими, додаємо дрібно нарізані помідори і соняшникову олію, приправляємо за смаком, знімаємо кришку і тушкуємо ще зовсім трохи.
4. Коли ікра майже готова додаємо подрібнений часник.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт оселедця під шубою з яблуком.