Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 кабачка

Популярні новини зараз

Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Показати ще

2 морквини

2 зубчики часнику

3 помідора

сіль і рослинне масло за смаком

Приготування:

1. Для початку очищаємо кабачки від шкірки і насіння. Нарізаємо на маленькі кубики. Дрібно нарізаємо моркву.

2. Викладаємо кабачки і моркву в форму для тушкування, додаємо склянку води, накриваємо кришкою і тушкуємо на несильному вогні.

3. Коли кабачки стануть досить м'якими, додаємо дрібно нарізані помідори і соняшникову олію, приправляємо за смаком, знімаємо кришку і тушкуємо ще зовсім трохи.

4. Коли ікра майже готова додаємо подрібнений часник.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт оселедця під шубою з яблуком.