Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 кабачка
Популярні новини зараз
Показати ще
Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
2 морквини
2 зубчики часнику
3 помідора
сіль і рослинне масло за смаком
Приготування:
1. Для початку очищаємо кабачки від шкірки і насіння. Нарізаємо на маленькі кубики. Дрібно нарізаємо моркву.
2. Викладаємо кабачки і моркву в форму для тушкування, додаємо склянку води, накриваємо кришкою і тушкуємо на несильному вогні.
3. Коли кабачки стануть досить м'якими, додаємо дрібно нарізані помідори і соняшникову олію, приправляємо за смаком, знімаємо кришку і тушкуємо ще зовсім трохи.
4. Коли ікра майже готова додаємо подрібнений часник.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт оселедця під шубою з яблуком.