Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
160 г мигдалю
Тарифи на електроенергію готуються переписати: як і коли зміняться ціни
Українцям виплатять від 1500 до 8000 грн: хто й на яких умовах отримає допомогу
Дітей у школах оцінюватимуть по-новому: що зміниться
"Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом
½ лимона
1 ст. л. насіння льону
2 ст. л. кленового сиропу
2 ст. л. оливкової олії
щіпка солі
Приготування:
1. Промиваємо мигдаль і даємо йому трохи обсохнути. Далі подрібнюємо в кухонному комбайні.
2. Натираємо на тертці цедру половини лимона, додаємо до мигдалю і скроплюємо лимонним соком.
3. Після цього додаємо всі інгредієнти і перемішуємо. З тіста формуємо невеликі печеньки і викладаємо на застелений пергаментом деко.
4. В попередньо розігрітій духовці розігріваємо коржики до красивого золотистого кольору.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт стейк зі свинини з гірчичним соусом.