Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

160 г мигдалю

Популярні новини зараз

Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги

"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку

Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

½ лимона

1 ст. л. насіння льону

2 ст. л. кленового сиропу

2 ст. л. оливкової олії

щіпка солі

Приготування:

1. Промиваємо мигдаль і даємо йому трохи обсохнути. Далі подрібнюємо в кухонному комбайні.

2. Натираємо на тертці цедру половини лимона, додаємо до мигдалю і скроплюємо лимонним соком.

3. Після цього додаємо всі інгредієнти і перемішуємо. З тіста формуємо невеликі печеньки і викладаємо на застелений пергаментом деко.

4. В попередньо розігрітій духовці розігріваємо коржики до красивого золотистого кольору.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт стейк зі свинини з гірчичним соусом.