Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 головка часнику
Потові пастки: про що говорить підвищене потовиділення і як із цим впоратися
Як працюватимуть "мобільні ТЦК": не автобуси з повістками, а нова тактика мобілізації
Орхідеї будуть чудово квітнути все літо, якщо правильно їх поливати: все необхідне є на кожній кухні
Власникам газових плит доведеться заплатити 360 грн: до кого прийде перевірка
1 головка червоної цибулі
2 ст. л. гірчиці
50 г базиліка
70 г петрушки
200 мл білого сухого вина
500 мл курячого бульйону
100 мл вершків
4 свинячих котлети на кістки
50 г вершкового масла
Приготування:
1. Цибулю і часник дрібно нарізаємо. Розігріваємо вершкове масло й обсмажуємо в ньому цибулю до м'якості, а потім часник.
2. Далі додаємо до цибулі і часнику дві ложки гірчиці, вливаємо біле вино і бульйон. Коли він випарується на половину додаємо вершки і продовжуємо тушкувати.
3. Поки готується соус, розкладаємо сковороду і смажимо на ній свинячі стейки.
4. готуємо соус на середньому вогні 8-10 хвилин. Після, додаємо дрібно нарізані петрушку і базилік. Знімаємо соус з вогню.
5. М'ясо подаємо рясно полив соусоми посипавши петрушкою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт слойок зі шпинатом.