Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
500 г відвареної картоплі
Бойові підрозділи, але з нюансом: куди мобілізують після 50 років
Мобілізації можна не боятися: в Україні знімуть з військового обліку чотири категорії чоловіків
Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи
Українцям масово скасовують соцвиплати: влаштують ретельну перевірку - за що каратимуть
500 г моркви
500 г буряка
2 яблука
500 г оселедця
4 яйця
сіль і перець за смаком
цибулю за смаком
1 ст. л. гірчиці
2 яєчних жовтка
солотый білий перець за смаком
200 мл рослинного масла
Приготування:
1. Для початку робимо майонез. Збиваємо міксером гірчицю і жовтки, додаємо дрібку солі, білий перець і поступово за трохи додаємо рослинне масло. В кінці можна додати трохи лимонного соку.
2. Яблука нарізаємо кубиками, додаємо до майонезу разом з цибулею-шалот, зеленою цибулею, кропом і тертими яйцями. Приправляємо за смаком і перемішуємо.
3. Додаємо трохи майонезу до нарізаної моркви і змішуємо. Те ж саме робимо з картоплею та буряками.
4. Селедь нарізаємо дрібними кубиками.
5. На тарілку через кільце викладаємо моркву, селедь, картоплю, зверху знову селедь і завершаємо буряком.
6. Салат прикрашаємо зеленню за смаком.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт мигдалевого пирога.