Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

500 г відвареної картоплі

Популярні новини зараз

Чоловіки можуть втратити бронювання: кому варто готуватись до мобілізації

Гороскоп на сьогодні, 18 квітня: п'ятниця змінить плани – фінансові втрати та несподіваний шанс

Заробив більше ніж треба - плати штраф: українцям встановили нові правила

"Київстар" закриває один із найдешевших тарифів: що пропонує натомість

Показати ще

500 г моркви

500 г буряка

2 яблука

500 г оселедця

4 яйця

сіль і перець за смаком

цибулю за смаком

1 ст. л. гірчиці

2 яєчних жовтка

солотый білий перець за смаком

200 мл рослинного масла

Приготування:

1. Для початку робимо майонез. Збиваємо міксером гірчицю і жовтки, додаємо дрібку солі, білий перець і поступово за трохи додаємо рослинне масло. В кінці можна додати трохи лимонного соку.

2. Яблука нарізаємо кубиками, додаємо до майонезу разом з цибулею-шалот, зеленою цибулею, кропом і тертими яйцями. Приправляємо за смаком і перемішуємо.

3. Додаємо трохи майонезу до нарізаної моркви і змішуємо. Те ж саме робимо з картоплею та буряками.

4. Селедь нарізаємо дрібними кубиками.

5. На тарілку через кільце викладаємо моркву, селедь, картоплю, зверху знову селедь і завершаємо буряком.

6. Салат прикрашаємо зеленню за смаком.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт мигдалевого пирога.