Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
160 г листкового тіста
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
280 г замороженого шпинату
50 г цибулі
½ зубчики часнику
100 г сиру фета
2 яйця
1 ст. л. оливкової олії
3 стебла кропу
морська сіль і мелений перець за смаком
Приготування:
1. Розморожуємо і віджимаємо шпинат. Фету розминаємо виделкою, ріжемо цибулю, кріп і часник. Приправляємо і додаємо масло і ретельно перемішуємо. В окремій мисці збиваємо яйце і вмішуємо туди шпинатну начинку.
2. Розкачуємо тісто в тонкий прямокутник, розрізаємо його навпіл уздовж, а кожну смужку нв три квадрата. Беремо залізну форму для кексів.
3. У кожну виїмку форми кладемо квадратик тіста, залишаючи куточки зовні. Наповнюємо кошики їх тіста сумішшю шпинату і сиру. Накриваємо куточками тіста і з'єднуємо краю.
4. Змащуємо слойки збитим яйцем. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо протягом 20 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного соусу з бренді.