Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

160 г листкового тіста

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

280 г замороженого шпинату

50 г цибулі

½ зубчики часнику

100 г сиру фета

2 яйця

1 ст. л. оливкової олії

3 стебла кропу

морська сіль і мелений перець за смаком

Приготування:

1. Розморожуємо і віджимаємо шпинат. Фету розминаємо виделкою, ріжемо цибулю, кріп і часник. Приправляємо і додаємо масло і ретельно перемішуємо. В окремій мисці збиваємо яйце і вмішуємо туди шпинатну начинку.

2. Розкачуємо тісто в тонкий прямокутник, розрізаємо його навпіл уздовж, а кожну смужку нв три квадрата. Беремо залізну форму для кексів.

3. У кожну виїмку форми кладемо квадратик тіста, залишаючи куточки зовні. Наповнюємо кошики їх тіста сумішшю шпинату і сиру. Накриваємо куточками тіста і з'єднуємо краю.

4. Змащуємо слойки збитим яйцем. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо протягом 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного соусу з бренді.