Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 3
Інгредієнти:
350 г макаронів
Популярні новини зараз
Показати ще
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
2 помідора
250 г печеної курки
½ головки репчатго цибулі
3 ст. л. гірчичного соусу з базиліком
Приготвление:
1. Для початку варимо макарони до нормальної готовності. Цибулю обсмажуємо в олії до золотистої скоринки, додаємо кубики з помідорів і курку. Тушкуємо все разом 5 хвилин, і додаємо гірчичний соус з базиліком.
2. Зливаємо макарони і додаємо їх до помідорів і курки. Готуємо 5 хвилин.
3. Пасту при подачі посипаємо тертим сиром і цибулею.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт мигдалевого пирога.