Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 3

Інгредієнти:

350 г макаронів

Популярні новини зараз

Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе

Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

2 помідора

250 г печеної курки

½ головки репчатго цибулі

3 ст. л. гірчичного соусу з базиліком

Приготвление:

1. Для початку варимо макарони до нормальної готовності. Цибулю обсмажуємо в олії до золотистої скоринки, додаємо кубики з помідорів і курку. Тушкуємо все разом 5 хвилин, і додаємо гірчичний соус з базиліком.

2. Зливаємо макарони і додаємо їх до помідорів і курки. Готуємо 5 хвилин.

3. Пасту при подачі посипаємо тертим сиром і цибулею.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт мигдалевого пирога.