Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 3
Інгредієнти:
350 г макаронів
Популярні новини зараз
Показати ще
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
2 помідора
250 г печеної курки
½ головки репчатго цибулі
3 ст. л. гірчичного соусу з базиліком
Приготвление:
1. Для початку варимо макарони до нормальної готовності. Цибулю обсмажуємо в олії до золотистої скоринки, додаємо кубики з помідорів і курку. Тушкуємо все разом 5 хвилин, і додаємо гірчичний соус з базиліком.
2. Зливаємо макарони і додаємо їх до помідорів і курки. Готуємо 5 хвилин.
3. Пасту при подачі посипаємо тертим сиром і цибулею.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт мигдалевого пирога.