Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
300 г гречаної локшини
Популярні новини зараз
Показати ще
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
1 цукіні
1 свіжий червоний перець
200 г цибулі-порею
2 зубчики часнику
1 ст. л. квіткового меду
70 мл соєвого соусу
імбир за смаком
50 мл рослинного масла
кунжут за смаком
1 стебло зеленої цибулі
Приготування:
1. Нарізаємо овочі тонкою соломкою, обсмажуємо їх на рослинній олії, а коли вони розм'якшаться додаємо раздавленый часник, імбир, мед і соєвий соус, а також кунжутне насіння.
2. Варимо локшину по инструкції на упаковці, і змішуємо з овочами в сковороді. В кінці додаємо цибулю.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бефстроганова з грибами.