Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
300 г гречаної локшини
Боржників більше не питатимуть: податкові борги спишуть автоматично
Арктичний холод та потужні снігопади: українців попередили про екстремальну зиму
Ціни впали, але ненадовго: якими овочами варто закуплятися на зиму
Користуєшся чи ні, а платити маєш: чи законна "друга" платіжка за газ
1 цукіні
1 свіжий червоний перець
200 г цибулі-порею
2 зубчики часнику
1 ст. л. квіткового меду
70 мл соєвого соусу
імбир за смаком
50 мл рослинного масла
кунжут за смаком
1 стебло зеленої цибулі
Приготування:
1. Нарізаємо овочі тонкою соломкою, обсмажуємо їх на рослинній олії, а коли вони розм'якшаться додаємо раздавленый часник, імбир, мед і соєвий соус, а також кунжутне насіння.
2. Варимо локшину по инструкції на упаковці, і змішуємо з овочами в сковороді. В кінці додаємо цибулю.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бефстроганова з грибами.