Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

3 головки цибулі

Популярні новини зараз

Можуть мобілізувати з інвалідністю: коли ТЦК не зробить вийнятків

Влаштувався на роботу — забудь про ТЦК: юрист роз’яснив несподівану норму для призовників

Мобілізації можна не боятися: в Україні знімуть з військового обліку чотири категорії чоловіків

Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч

Показати ще

500 г яловичої вирізки

300 г печериць

1 ст. л. гірчиці

3 ст. л. сметани

2 ст. л. борошна

сіль і перець за смаком

спеції за смаком

Приготування:

1. Нарізаємо яловичину на шматки шириною приблизно 5 см, відбиваємо, солимо і перчимо.

2. Обсмажуємо м'ясо в глибокій сковороді на сильному вогні до золотистої скоринки.

3. Додаємо борошно і постійно помішуючи, смажимо м'ясо ще 6 хвилин.

4. Печериці нарізаємо пластинками, а цибулю кільцями. Масло розтоплюємо на сковороді і обсмажуємо цибулю до м'якості на невеликому вогні.

5. Додаємо шампіньйони до цибулі і тушкуємо до випаровування рідини.

6. Печериці з'єднуємо з гірчицею і сметаною, розмішуємо і заливаємо 2 склянками води. Тушкуємо ще зовсім трохи. До соусу додаємо м'ясо і помішуючи ставимо на маленький вогонь, хвилин на 25-30.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих фрикадельок з моцарелою.