Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
3 головки цибулі
Комуналка відправить у "тарифний нокаут": які платіжки подорожчають з 1 березня
Навіщо переплачувати? Українцям підказали, як обрати найдешевший тариф для телефону з кнопками
Бронювання більше не гарантія: нові правила змусять українців збиратись до війська
Українцям виплатять солідну допомогу: хто може отримати близько 11 тисяч на місяць
500 г яловичої вирізки
300 г печериць
1 ст. л. гірчиці
3 ст. л. сметани
2 ст. л. борошна
сіль і перець за смаком
спеції за смаком
Приготування:
1. Нарізаємо яловичину на шматки шириною приблизно 5 см, відбиваємо, солимо і перчимо.
2. Обсмажуємо м'ясо в глибокій сковороді на сильному вогні до золотистої скоринки.
3. Додаємо борошно і постійно помішуючи, смажимо м'ясо ще 6 хвилин.
4. Печериці нарізаємо пластинками, а цибулю кільцями. Масло розтоплюємо на сковороді і обсмажуємо цибулю до м'якості на невеликому вогні.
5. Додаємо шампіньйони до цибулі і тушкуємо до випаровування рідини.
6. Печериці з'єднуємо з гірчицею і сметаною, розмішуємо і заливаємо 2 склянками води. Тушкуємо ще зовсім трохи. До соусу додаємо м'ясо і помішуючи ставимо на маленький вогонь, хвилин на 25-30.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих фрикадельок з моцарелою.