Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
250 г грибів
Гроші під загрозою: "Ощадбанк" дав клієнтам час до 30 вересня
Єдина причина – жадібність: експерт розкрив правду про підвищення тарифів
Перерахунок пенсії: хто отримає на 2 тисячі гривень більше
Повернення шкільної форми: українці висміяли заклик вчительки
100 г вершкового масла
60 мл бренді
15 г кукурудзяного борошна
45 мл води
125 мл вершків
Приготування:
1. Гриби дрібно нарізаємо і обсмажуємо у вершковому маслі. Готуємо протягом приблизно 3 хвилин.
2. Додаємо бренді і біле вино.
3. Додаємо кукурудзяне борошно, змішане з водою і вершками. Підігріваємо і подаємо з курячими грудками.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рисової локшини зі свининою і каррі.