Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

250 г грибів

Популярні новини зараз

Теріново змінюйте паспорт: українців не випустять за кордон із цими документами, кому треба бігти в ЦНАП

Українців обтяжать додатковою платіжкою: за що доведеться віддати до 1000 грн

Тарифи на електроенергію готуються переписати: як і коли зміняться ціни

Грошей далі не буде: що має зробити кожен пенсіонер

Показати ще

100 г вершкового масла

60 мл бренді

15 г кукурудзяного борошна

45 мл води

125 мл вершків

Приготування:

1. Гриби дрібно нарізаємо і обсмажуємо у вершковому маслі. Готуємо протягом приблизно 3 хвилин.

2. Додаємо бренді і біле вино.

3. Додаємо кукурудзяне борошно, змішане з водою і вершками. Підігріваємо і подаємо з курячими грудками.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рисової локшини зі свининою і каррі.