Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

250 г грибів

Популярні новини зараз

Гроші під загрозою: "Ощадбанк" дав клієнтам час до 30 вересня

Єдина причина – жадібність: експерт розкрив правду про підвищення тарифів

Перерахунок пенсії: хто отримає на 2 тисячі гривень більше

Повернення шкільної форми: українці висміяли заклик вчительки

Показати ще

100 г вершкового масла

60 мл бренді

15 г кукурудзяного борошна

45 мл води

125 мл вершків

Приготування:

1. Гриби дрібно нарізаємо і обсмажуємо у вершковому маслі. Готуємо протягом приблизно 3 хвилин.

2. Додаємо бренді і біле вино.

3. Додаємо кукурудзяне борошно, змішане з водою і вершками. Підігріваємо і подаємо з курячими грудками.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рисової локшини зі свининою і каррі.