Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

225 г рисової локшини

Популярні новини зараз

"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Показати ще

500 г свинячого філе

2 ст. л. рослинного масла

3 зубчики часнику

2 головки цибулі

2 ст. л. карі

3 червоних перцю

50 г кінзи

50 г листя базиліка

Приготування:

1. Рисову локшину заливаємо окропом і тримаємо у воді протягом 7 хвилин. Пів склянки води від локшини зберігаємо.

2. У сковороді обсмажуємо нарізаний часник 1 хвилину. Додаємо філе свинне і готуємо 3-4 хвилини, безперервно помішуючи.

3. Свинину перекладаємо в миску. У сковороді протягом 3 хвилин обсмажуємо цибулю і перець. Коли овочі стануть м'якими, повертаємо свинину і додаємо карі. Готуємо ще хвилину.

4. Вливаємо чверть склянки води і перемішуємо. Перекладаємо м'ясо до локшини. Додаємо рибний соус, ще трохи води і рубану кинзу з базиліком.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевого пюре.