Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
225 г рисової локшини
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються
Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
500 г свинячого філе
2 ст. л. рослинного масла
3 зубчики часнику
2 головки цибулі
2 ст. л. карі
3 червоних перцю
50 г кінзи
50 г листя базиліка
Приготування:
1. Рисову локшину заливаємо окропом і тримаємо у воді протягом 7 хвилин. Пів склянки води від локшини зберігаємо.
2. У сковороді обсмажуємо нарізаний часник 1 хвилину. Додаємо філе свинне і готуємо 3-4 хвилини, безперервно помішуючи.
3. Свинину перекладаємо в миску. У сковороді протягом 3 хвилин обсмажуємо цибулю і перець. Коли овочі стануть м'якими, повертаємо свинину і додаємо карі. Готуємо ще хвилину.
4. Вливаємо чверть склянки води і перемішуємо. Перекладаємо м'ясо до локшини. Додаємо рибний соус, ще трохи води і рубану кинзу з базиліком.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевого пюре.