Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 6

Інгредієнти:

2 яйця

Популярні новини зараз

Мобілізація після 60 років: нардеп сказав, чи планують залучати пенсіонерів

Орхідеї будуть чудово квітнути все літо, якщо правильно їх поливати: все необхідне є на кожній кухні

Нова тактика ТЦК: знятих з обліку знову роблять військовозобов'язаними – як захиститись

Соціальна допомога для 60-річних: хто зможе отримати в серпні

Показати ще

1 кг фаршу

1 ч. л. сушеного орегано

4 ст. л. паніровачних сухарів

2 зубчики часнику

50 г тертого сиру

сіль і перець за смаком

24 шт міні моцарели

5 ст. л. борошна

1 цибулина

½ ч. л. сушеного базиліка

400 г помідорів у власному соку

цукор за смаком

Приготування:

1. Кладемо в миску фарш. Ділимо його на 24 частини. Кожну формуємо коржик, а в центр кладемо кульку моцарелли. Потім робимо круглі фрикадельки.

2. Обвалюємо всі фрикадельки в борошні.

3. На сковороді обсмажуємо фрикадельки з усіх боків. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Випікаємо фрикадельки протягом 25 хвилин.

4. Для соусу обсмажуємо в сковороді цибулю і часник 5 хвилин. Додаємо часник і орегано, смажимо ще одну хвилину. Після додаємо розім'яті томати разом з соком , доводимо до кипіння й тушкуємо 10 хвилин. Приправляємо за смаком.

5. Подаємо фрикадельки з соусом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт угорського яблучного пирога.