Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 6
Інгредієнти:
2 яйця
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
1 кг фаршу
1 ч. л. сушеного орегано
4 ст. л. паніровачних сухарів
2 зубчики часнику
50 г тертого сиру
сіль і перець за смаком
24 шт міні моцарели
5 ст. л. борошна
1 цибулина
½ ч. л. сушеного базиліка
400 г помідорів у власному соку
цукор за смаком
Приготування:
1. Кладемо в миску фарш. Ділимо його на 24 частини. Кожну формуємо коржик, а в центр кладемо кульку моцарелли. Потім робимо круглі фрикадельки.
2. Обвалюємо всі фрикадельки в борошні.
3. На сковороді обсмажуємо фрикадельки з усіх боків. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Випікаємо фрикадельки протягом 25 хвилин.
4. Для соусу обсмажуємо в сковороді цибулю і часник 5 хвилин. Додаємо часник і орегано, смажимо ще одну хвилину. Після додаємо розім'яті томати разом з соком , доводимо до кипіння й тушкуємо 10 хвилин. Приправляємо за смаком.
5. Подаємо фрикадельки з соусом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт угорського яблучного пирога.