Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

200 г консервованого смаженого перцю

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували підвищення: хто отримає прибавку у 10%

Гороскоп на тиждень 9-15 червня для всіх знаків Зодіаку: активність Близнюків, помилки Дів та можливості Водоліїв

Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч

Хворі стають здоровими: українцям масово анулюють діагнози - ВЛК закінчується повістками

Показати ще

1 зубчик часнику

1 шматок кореня імбиру

1 перець халапеньйо

2 ч. л. соєвого соусу

1 головка цибулі

2 ч. л. рисового оцту

1 ч. л. меду

4 ст. л. товчених сухарів

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Змішуємо в блендері нарізані перці, імбир, подрібнений часник і дрібно нарізаний перець халапеньйо, зелену цибулю, соєвий соус, оцет і мед. Збиваємо до однорідності.

2. Продовжуємо збивати і поступово додаємо сухарі. Продовжуємо збивати до кремової консистенції. Приправляємо за смаком.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт молочного супу з пшоном.