Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
130 г борошна
У вас є 7 днів - і без виправдань: ТЦК нагадали, що обов'язково треба зробити тим, у кого є відстрочка чи бронь
Зброю до рук візьме кожен: війна та мобілізація можуть тривати ще 10 років
"Пакувати" будуть не тільки ТЦК: експерт розповів, як можуть змінити мобілізацію у 2026 році
ПФУ ходитиме з перевірками по домівках: за що можуть скасувати субсидію
150 г цукру
160 г манної крупи
7 г розпушувача
½ ч. л. кориці
120 г вершкового масла
7 яблук
Приготування:
1. В окремій мисці змішуємо борошно, манну крупу, цукор, розпушувач і корицю.
2. Гарненько промиваємо яблука, чистимо від шкірки і натираємо на крупній тертці.
3. Викладаємо пергаментом форму для випічки, змащуємо вершковим маслом.
4. На дно форми викладаємо частину сухої суміші. Потім кладемо яблука не товстим шаром. Чергуємо шари так, щоб останнім був сухий. Зверху натираємо вершкове масло.
5. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо пиріг приблизно 40-45 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт корисних млинчиків з висівок.