Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

2 цибулини

Популярні новини зараз

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

400 г печериць

300 г вершкового сиру

500 мл вершків

2 ст. л. пшеничного борошна

400 г філе

Приготування:

1. Нарізаємо гриби, цибулю, філе. Обсмажуємо разом до випаровування зайвої рідини.

2. Далі вливаємо вершки і повільно додаємо борошно. Суміш повинна загуснути.

3. Розкладаємо по тарталеткам.

4. Зверху посипаємо тертим сиром і запікаємо в духовці 10-15 хвилин до золотистої скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного супу з плавленим сиром.