Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
2 цибулини
ПриватБанк без попередження блокує рахунки
Польща змінила правила в'їзду для українців
Гроші списуватимуть з усіх рахунків: нові правила оплати карткою
ПриватБанк встановлює обмеження: що загрожує пенсіонерам
400 г печериць
300 г вершкового сиру
500 мл вершків
2 ст. л. пшеничного борошна
400 г філе
Приготування:
1. Нарізаємо гриби, цибулю, філе. Обсмажуємо разом до випаровування зайвої рідини.
2. Далі вливаємо вершки і повільно додаємо борошно. Суміш повинна загуснути.
3. Розкладаємо по тарталеткам.
4. Зверху посипаємо тертим сиром і запікаємо в духовці 10-15 хвилин до золотистої скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного супу з плавленим сиром.